Waarom een B2B partnership programma?

Table By Mesa werkt business-to-business en daar zijn we goed in! We bieden een ijzersterke supply chain en alle creatieve know-how om tot de perfecte tafel te komen. Table By Mesa wil ontzorgen en precies de kwaliteit en betrouwbaarheid leveren wat jij als Interieur -Stylist of -Architect nodig hebt, zodat jij je kan focussen op waar jij goed in bent; creativiteit en jouw klanten een droominterieur geven! Heldere afspraken, duidelijke verwachtingen, een korte doorlooptijd en een goede prijs zijn hierin belangrijk.

Voor Interieur -Stylisten en -Architecten hebben we een speciale samenwerking. We zoeken jouw creativiteit om samen met ons een tafel te ontwikkelen die past bij jouw doelgroep. Je krijgt de kans om geheel naar eigen inzicht een tafel van A tot Z te ontwikkelen, die wij vervolgens voor je gaan produceren. Jij levert de creativiteit, wij zorgen ervoor dat die creativiteit tot leven komt. De tafel die jij met ons hebt ontwikkeld krijgt jouw naam en een plek op onze website. Iedere keer als jij jouw tafel verkoopt krijg jij een extra korting op de inkoopprijs. Iedere keer als wij de tafel via onze website verkopen krijg jij een percentage van de verkoopprijs. Een ‘fair share’ voor iedereen!

Heb je interesse in een partnership met Table By Mesa? We staan te popelen om samen te werken!

Design

Innovatieve en unieke ontwerpen

Kwaliteit

Lokaal geproduceerd met de hoogste kwaliteit

Op maat

Een tafel op maat die past bij jouw interieur

Standaard design of op maat

We hebben ons eigen design, maar zorgen er ook voor dat dit design flexibel is, zodat jij als partner tafels naar eigen smaak kan samenstellen. Letterlijk alles is mogelijk! We gaan graag de samenwerking aan om precies op de klantvraag in te spelen door van A tot Z een tafel volgens klantwens te ontwikkelen., zodat jij de doelgroep van je onderneming perfect weet aan te spreken. Dit kan alle klanten op gaan, van verschillende materialen poten en tafelbladen tot allerlei kleuren en afwerkingen, in grote aantallen tot kleine oplages.

Kwaliteit en snelheid

Table By Mesa is een Nederlands bedrijf wat al haar design tafels zelf ontwikkelt en produceert. Daarnaast werken we nauw samen met partners die letterlijk om de hoek zitten. De partners waarmee wij samenwerken voor bijvoorbeeld het produceren van stalen onderstellen zijn dicht bij onze eigen fabriek gevestigd.

De supply chain kent een hoog Brabants ‘ons kent ons’ gehalte. Dit is enorm belangrijk voor ons. Hierdoor houden we de lijntjes namelijk kort en kunnen we snel schakelen en leveren. Duidelijke communicatie en kwaliteit staan voorop. Hiermee houden we controle op het hele proces van design en productie tot levering aan de eindklant. We werken alleen met bedrijven samen waarmee we een goede relatie hebben opgebouwd. Dat maakt Table By Mesa een betrouwbare partner.

Partner Formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.