Waarom een B2B partnership programma?

Table By Mesa werkt business-to-business en daar zijn we goed in! We bieden een ijzersterke supply chain en alle creatieve know-how om tot de perfecte tafel te komen. Table By Mesa wil ontzorgen en precies de kwaliteit en betrouwbaarheid leveren wat jij als reseller nodig hebt, zodat jij je kan focussen op wat voor jou belangrijk is. Heldere afspraken, duidelijke verwachtingen en een goede prijs zijn hierin belangrijk.

Word jij Reseller van onze tafels? Of zoek je een partner die de perfecte maatwerk tafel kan leveren voor jouw woonwinkel? We staan te popelen om samen te werken!

Design

Innovatieve en unieke ontwerpen

Kwaliteit

Lokaal geproduceerd met de hoogste kwaliteit

Op maat

Een tafel op maat die past bij jouw interieur

Standaard design of op maat

We hebben ons eigen design, maar zorgen er ook voor dat dit design flexibel is, zodat jij als partner tafels naar eigen smaak kan samenstellen. Letterlijk alles is mogelijk! We gaan graag de samenwerking aan om een compleet eigen tafel die past bij de stijl van jouw woonwinkel te ontwikkelen, zodat jij de doelgroep van je onderneming perfect weet aan te spreken. Dit kan alle kanten op gaan, van verschillende materialen poten en tafelbladen tot allerlei kleuren en afwerkingen.

Kwaliteit en snelheid

Table By Mesa is een Nederlands bedrijf wat al haar design tafels zelf ontwikkelt en produceert. Daarnaast werken we nauw samen met partners die letterlijk om de hoek zitten. De partners waarmee wij samenwerken voor bijvoorbeeld het produceren van stalen onderstellen zijn dicht bij onze eigen fabriek gevestigd.

De supply chain kent een hoog Brabants ‘ons kent ons’ gehalte. Dit is enorm belangrijk voor ons. Hierdoor houden we de lijntjes namelijk kort en kunnen we snel schakelen en leveren. Duidelijke communicatie en kwaliteit staan voorop. Hiermee houden we controle op het hele proces van design en productie tot levering aan de eindklant. We werken alleen met bedrijven samen waarmee we een goede relatie hebben opgebouwd. Dat maakt Table By Mesa een betrouwbare partner.

Partner Formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.