Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

Professionals & Table by Mesa

Table By Mesa is een Nederlands bedrijf wat eigen design tafels op de markt brengt

Table By Mesa is ontstaan door de combinatie van jarenlange ervaring in de interieurbranche en de passie voor interieur design. Hoe simpel het eigenlijk ook klinkt: wij ontwerpen en produceren onze eigen tafels en hopen daarmee meer mensen in de markt aan te spreken. Maar het begint vaak bij onszelf of vanuit een samenwerking. Door in te spelen op de vraag die wij zelf en om ons heen ervaren, brengen wij een uniek design interieur op de markt onder het merk ‘Table By Mesa’.

Ons doel is om gebruik te maken van duurzame materialen en binnen de supply chain te werken met lokale ondernemers, zodat we de lijntjes kort houden en op langere termijn relaties bouwen.

professionals table by mesa
professionals table by mesa 1

Waarom een B2B partnership programma?

Onze roots liggen in de B2B markt. De kracht van Table By Mesa is dan ook onze ijzersterke supply chain die vrijwel iedere vraag aan kan. Op die manier kunnen we bedrijven, groot en klein, een sterke samenwerking bieden. Daarom willen we B2B partnerships nog meer stimuleren door mogelijkheden te bieden om hier gezamenlijk van te profiteren. Of het nu gaat om verkoop kanalen, co-creatie of het realiseren van grote projecten, we staan overal voor open.

Voor wie?

Stylist of interieurarchitect

Als stylist of interieurarchitect ontvang je kortingen op het doorverwijzen van klanten of het afnemen/verkopen van onze tafels en bureaus

Kantoorinrichting

De afname van een kantoorinrichter ligt vaak wat hoger dan bijvoorbeeld een particulier. We denken daarom graag mee om de afname aantrekkelijk te maken

Projectinrichting

De afname van een projectinrichter ligt vaak wat hoger dan bijvoorbeeld een particulier. We denken daarom graag mee om de afname aantrekkelijk te maken

Reseller

Als je onze tafels of zit sta bureaus als reseller wilt verkopen in jouw online webshop of fysieke winkel, dan kan dat! Ook hierover maken we graag speciale prijsafspraken.

Word partner

Bij Table By Mesa gaan we graag samenwerkingen aan met professionals, het partnership staat centraal! De mogelijkheden van samenwerkingen die we kunnen bieden zijn breed. Samen bespreken we wat voor ons beide werkt. Of het nu om een business model gaat, het aanpassen van tafels uit het bestaande arrangement of een geheel eigen tafel die we samen ontwikkelen, alles is mogelijk! Laat je gegevens achter via het formulier, dan plannen we snel iets in voor een bak koffie (virtueel of live).

Partner Formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.