Ontvang nu 40% korting op alle kleren voor MannenVrouwen * Tijdelijk beschikbaar.

Over ons

OVER ONS

Table By Mesa is een jong bedrijf dat zich voortdurend blijft ontwikkelen. Handgemaakt design, een herkenbaar karakter en perfecte kwaliteit, dat is wat onze producten uitstralen. We kiezen met onze productlijnen voor de mogelijkheid om je interieur te combineren. We blijven daarbij binnen ons design, waardoor je altijd een karakteristiek geïntegreerd geheel krijgt binnen jouw interieur.

Table By Mesa

Table By Mesa is opgericht door Koen en Mark. Samen waren zij op zoek naar een eigen product, waarbij de commerciële kwaliteiten van Koen en de vakinhoudelijk kwaliteiten van Mark bijeen kwamen. “We zien vaak dat bedrijven in deze branche onderdelen zo goedkoop mogelijk inkopen of produceren, dat gaat ten kosten van de kwaliteit. En dat willen wij anders doen.” Table By Mesa is zich vervolgens gaan focussen op het maken van pure kwaliteit en design, waarbij de flexibiliteit aan de klant wordt geboden om de meubels naar eigen hand te zetten middels configurabele onderdelen. Daarbij hanteren we de beste prijs/kwaliteit verhouding.

placeholder image
placeholder image

Op maat

Of je nu voor je eigen huis tafels zoekt of als project- of interieur architect werkt, we denken met je mee. Door de focus op design en kwaliteit, kijken we zorgvuldig naar de verschillende elementen die jij als klant zelf kunt bepalen. We stellen onze klanten hiermee in staat om producten af te stemmen op het interieur thuis of bij een klant.

Professionals x Table By Mesa

Als project- of interieur architect, stylist of reseller wil je kunnen profiteren van het design en de kwaliteit van Table By Mesa. We kiezen er dan ook voor om ons naast de B2C markt, ons met name te richten op B2B samenwerkingen. We
hebben een partnership programma waarbij we met jou als ondernemer gaan bekijken hoe je van zowel prijsvoordeel als ontwerpmogelijkheden kan profiteren. Of je nu een alleen werkt of een grotere organisatie bent, we komen er samen altijd wel uit. Dat is hoe een partnership werkt!

placeholder image
placeholder image

De voordelen van Table By Mesa

Design. Kwaliteit. Op Maat. Dat is waar wij voor staan. De mogelijkheden om
bijvoorbeeld onze eettafels te combineren met stoelen of de zit sta bureaus,
zorgen er voor dat je binnen je huis of voor een klant dezelfde elementen
terug kan laten komen. Precies zoals jij het wil. Op maat!